eTwinningu kaks rahvusvahelist veebikoolitust

Posted on

17.–27. märtsini toimub eTwinningu veebikoolitus „Inglise keele uudsel viisil õpetamine“ ja 17.–29. märtsini toimub veebikoolitus teemal „eTwinningu ja KA1 projektide lõimimine“.

17.–27. märts, eTwinningu veebikoolitus „Inglise keele uudsel viisil õpetamine“

Koolitusel tutvustatakse uusi strateegiaid ja meetodeid inglise keele õpetamiseks, kus keeli õpitakse rääkima ja mõistma reaalsetes suhtlusolukordades ning õppimisprotsessi juhtiv jõud on motivatsioon.

Lähemalt räägitakse CLIL meetodist (võõrkeel  integreerituna  teiste õppeainetega). Koolitaja on Marina Screpanti. Koolitusele on oodatud kõigi kooliastmete inglise keele õpetajad.

17.–29. märts, veebikoolitus teemal „eTwinningu ja KA1 projektide lõimimine“

Koolitusel esitletakse häid praktikanäiteid, kus eTwinningut on lõimitud KA1-projektidesse, kasutades eTwinning Live’i tööriistu ja TwinSpace’i. Koolitaja on Nataša Ljubić Klemše.

Registreerimine mõlemale koolitusele alates 10. märtsist 2017 eTwinning portaali (http://www.etwinning.net) kaudu. Registreerimiseks peab õpetajal olema eTwinningus loodud konto ning koolituse info leiab kas eTwinning Live avalehelt või kutsealane arengu rubriigist.

„Inglise keele uudsel viisil õpetamine“ otselink

„eTwinningu ja KA1 projektide lõimimine“ otselink 

Lisa kommentaar